dilluns, 27 de juliol del 2009

Entrecot amb tòfones

L'any passat vaig aprofitar les vacances d'estiu per començar el que espere que se convertisca en una tradició: anar a fer una ruta turístico-gastronòmica per Castelló, normalment per l'interior, amb el meu amic Josep Maria. Si l'any passat vam anar a Morella, passant per la Pelejana, Sant Mateu i Catí, entre d'altres, enguany vam anar cap al Penyagolosa.

Després de fer una parada en Atzeneta i de visitar l'ermitori de Sant Joan de Penyagolosa, amb les inestimables explicacions de l'ermità Antonio, ens en vam anar cap a Xodos a dinar a l'Hostal Rural Casa Anna. A dia de hui, només tinc que bones paraules tant pel que fa al menjar com per a tots els detalls que van tindre tant Anna com Víctor, el seu home. Com a exemple, vam telefonar pel matí per a reservar taula i ens van preguntar si volíem menjar de menú o de brasa i ens la van encendre per a nosaltres.

D'entrants vam demanar uns caragols i uns rovellons a la brasa. Després, Víctor ens ofereix mig plateret d'olla perquè la provem. Com a plat principal, mengem un entrecot amb tòfones molt gustós. Per acabar, cuallada natural amb mel, cigaló de rom i patxarà casolà fet per Víctor. Tot excel·lent.

En les fotos, l'entrecot i una vista de Xodos, penjat dalt d'una roca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada